Een mooie, veilige Waal
Een mooie, veilige Waal
Een mooie, veilige Waal
Een mooie, veilige Waal
Een mooie, veilige Waal

Notitie Reikwijdte en Detailniveau Veerhaven Ochten ter inzage

Web Redacteur 14-06-2019 1856 keer bekeken 0 reacties

De gebiedsontwikkeling van de Veerhaven Ochten wordt getoetst op milieueffecten. De eerste stap in deze toetsing is het opstellen van een Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD).

Deze ligt van 13 juni tot en met 24 juli 2019 ter visie in het Huis der Provincie in Arnhem en het gemeentehuis van de gemeente Neder-Betuwe in Opheusden. Klik hier om de NRD te downloaden.

In de NRD wordt vastgelegd welke varianten op welke milieuthema’s getoetst worden. Op basis van de effectbeoordeling en aanvullende onderzoeken volgt een voorkeursvariant, samengesteld uit de vier scenario’s. U kunt op deze NRD reageren door een mail te sturen naar post@gelderland.nl of per post naar: Provincie Gelderland, t.a.v. Frans Verboom, Postbus 9090, 6800 GX Arnhem. Eventuele reacties gebruiken we bij het bepalen van de verdere aanpak van de verkenning en het opstellen van de milieu-effectrapportage (m.e.r.).

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Cookie-instellingen