Een mooie, veilige Waal
Een mooie, veilige Waal
Een mooie, veilige Waal
Een mooie, veilige Waal
Een mooie, veilige Waal

Opening Beuningse uiterwaarden een succes

Web Redacteur 17-09-2018 2023 keer bekeken 0 reacties

Op zaterdag 15 september 2018 werden de Beuningse uiterwaarden op een feestelijke manier geopend. De herinrichting van het gebied is hiermee afgerond. Bewoners, bestuurders en andere belangstellenden kwamen een kijkje nemen.

Om 9.30 uur werd gestart met een gratis ontbijt. Er was voldoende ruimte rondom de tent om dit heerlijk in het zonnetje op te eten. Ondertussen konden bezoekers luisteren naar optredens van het Beuningse koor Our Choice en van muziekvereniging Kunst en Volharding, ook uit Beuningen.

Daarna werden Josan Meijers (gedeputeerde Provincie Gelderland), Piet de Klein (wethouder gemeente Beuningen), Nelly Kalfs (HID Rijkswaterstaat) en Dolf van Atteveld (directeur Van den Biggelaar) geinterviewd over het project. Helaas viel er toen net een fikse bui. Het uitrollen van het gedicht van Emma Sofie Achterberg liet dus even op zich wachten, maar daarmee waren de Beuningse uiterwaarden dan toch echt geopend!

's Middags konden bezoekers verschillende workshops bezoeken, van bushcraft tot dans en van zingen tot hutten bouwen. 

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Cookie-instellingen