Een mooie, veilige Waal
Een mooie, veilige Waal
Een mooie, veilige Waal
Een mooie, veilige Waal
Een mooie, veilige Waal

Statenbezoek en hoorzitting Structuurvisie WaalWeelde West

Ter voorbereiding op de hoorzitting over de structuurvisie WaalWeelde West bezochten de leden van commissie Ruimtelijke ordening, Landelijk gebied en Wonen (RLW) op woensdag 17 juni het gebied WaalWeelde West.

Na een bezoek aan ‘De Dikke Toren’ met uitzicht op het zoekgebied voor een hoogwatergeul bij Varik-Heesselt brachten zij een bezoek aan de functieveranderingslocatie Bitumarinterrein, de Rijswaard en bedrijventerrein Kerkewaard. De briefing in het gebied gaf de commissieleden een goed beeld van de maatregelen die voorzien zijn in de structuurvisie.

Meer info over het statenbezoek: http://www.gelderland.nl/4/psplein/Nieuws-PS-plein/RLW---Technische-briefing-en-werkbezoek-Structuurvisie-WaalWeelde-West.html?highlight=technische%2c%20briefing.

Om 19.00 uur vond de openbare hoorzitting plaats. Hier kon iedereen inspreken. Er waren 13 insprekers. De commissie bespreekt de structuurvisie in haar vergadering van woensdag 24 juni en neemt daarbij de resultaten van de hoorzitting mee. Op woensdag 8 juli besluiten Provinciale Staten over de structuurvisie WaalWeelde West.

Meer info zie: http://gelderland.stateninformatie.nl/vergadering/188242/+Commissie+Ruimtelijke+Ordening%2C+Landelijk+gebied+en+Wonen+24-06-2015 en www.gelderland.nl/ontwerpwaalweeldewest.

 
Wethouder Teus Kool (Neerijnen) en statenleden op de Dikke Toren in Varik

 

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.