Een mooie, veilige Waal
Een mooie, veilige Waal
Een mooie, veilige Waal
Een mooie, veilige Waal
Een mooie, veilige Waal

Werkzaamheden Beuningse uiterwaarden officieel van start

Arja Dijkhout 04-09-2017 1313 keer bekeken 0 reacties

Op vrijdagmiddag 1 september 2017 zijn de werkzaamheden in de Beuningse uiterwaarden officieel van start gegaan. Bestuurders, omwonenden en andere belangstellenden schepten allemaal mee.

Na ontvangst met koffie en appeltaart kreeg eerst William van de Akker van het Dijkmagazijn in Beuningen het woord. Hij is erg blij met de komst van het project WaalWeelde en verheugt zich er op om kinderen en hun ouders door de heringerichte uiterwaarden rond te leiden. Daarna was er een kort vraaggesprek met Peter van de Kreeke (Provincie Gelderland), Piet de Klein (wethouder gemeente Beuningen) en Nelly Kalfs (HID Rijkswaterstaat Oost Nederland). De bestuurders gaven aan tevreden te zijn over de samenwerking en de uitwerking van de plannen.

 

Piet de Klein, Nelly Kalfs, Ruben Loendersloot (dagvoorzitter) en Peter van de Kreeke

Vervolgens liepen alle genodigden naar de overkant van de weg om met een eerste schop in de grond de werkzaamheden officieel te laten starten.

 

 

Omroep Gelderlander besteedde eerder deze week ook aandacht aan de plannen voor de Beuningse uiterwaarden. Josan Meijers (gedeputeerde Provincie Gelderland) en Piet de Klein (wethouder gemeente Beuningen) liepen er samen rond:


  •  

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...